sit április

Stefánia Irodalmi Társulat - József Attila költészete

A magyar költészet napja, április 11-e alkalmából szervezett irodalmi esten József Attila költeményeit hozta közel hallgatóságához a Stefánia Irodalmi Társulat.

A teltházas előadáson a versek különféle formában jelentek meg: az előadók elszavalták, drámajáték formájában és megzenésítve is feldolgozták a költeményeket, amelyek fontos eleme volt az előadásra tervezett háttérvetítés is.

Fotó: Bankó József

mrs budapest

Mrs. Budapest koncert

New York egy koncert erejéig a Stefániára költözött. Kamilka és a Pesti Sikk hangokba csomagolva hozta el a boldog békeidők Amerikájának életérzését. Csillogás, laza elegancia, pénz és erotika sikkes keretbe foglalva, az élet krómozott nagykanállal fogyasztva – ez a swing-életérzés. Saját szerzemények és feldolgozások érzelemdús keverékét kaphatta mindaz, aki ellátogatott a koncertre. Az improvizációkkal, csipetnyi humorral, finoman frivol madarakkal (lásd: a fotón) és harsány életszeretettel előadott dalok igazi antidepresszánsként és zenei frissítőként hatottak a magyar fül számára.
Fotó: Bertalan István

s nagy istván

S. Nagy István emlékkoncert

Óriási sikert aratott az S. Nagy István 90. születésnapja alkalmából megrendezett emlékkoncert. A dupla teltházas eseményen olyan sztárfellépők tisztelegtek a "Slágergyáros" emléke előtt, mint Pitti Katalin operaénekes, St. Martin szaxofon- és pánsípművész, Mikó István színművész. Az est háziasszonya Csongrádi Kata volt, aki maga is több számot előadott.
Az előadások bevételéből a szervezők a pécsi rákbeteg gyermekek felépülését támogatják!

irodalmi február

Stefánia Irodalmi Társulat februári előadás

A szerelemé volt a főszerep a februári Stefánia Irodalmi Társulat performanszán. A hol humoros, hol nagyon is komoly betétekkel teleszőtt előadást a közönséggel együtt elénekelt záródal tette igazán érzelemdússá.
Legközelebb, 2024. március 4-én Ady Endre verseit hallgathatják meg az irodalom szerelmesei.

rendhagyó 24jan

Rendhagyó Irodalom óra a Stefánia Irodalmi Társulattal

Egy rendhagyó irodalom óra keretein belül középiskolás diákok vehettek részt a Stefánia Irodalmi Társulat műsorán, melyet a magyar kultúra napjára készítettek.
Weöres Sándor, Faludy György, Juhász Ferenc, Nagy László, Dsida Jenő és kortárs mai költők, dalszerzők – Adamis Anna, Tóth Krisztina, Kollár-Klemencz László – verseivel tisztelgett a Társulat hazánk kulturális sokszínűsége előtt. Emellett régi költők életét is párhuzamba állították a mai kortárs szellemmel.
Az előadás után Tósoki Anikó költészetről, irodalomról beszélgetett a diákokkal a Honvéd Kulturális Központ könyvtárában.

Fotó és szöveg: Bertalan István

hke kiállítás 24 jan

HKE "Tisztségviselők" kiállítás

Január 23-án nyílt meg Caffé Galériás kiállításunk "Tisztségviselők" címmel. A megnyitón Sipos Gábor nyugállományú ezredes, a Honvéd Kulturális Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket.

A jó hangulatot ébresztő, festményekből és grafikákból álló színes tárlat február 11-ig tekinthető meg.

irodalmi 24 jan

Stefánia Irodalmi Társulat januári előadása

Versekkel és zenével ünnepelte a magyar kultúra napját a Stefánia Irodalmi Társulat január 22-én este, a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központ Pódium bárjában. 🎤🎼📝
Fotó: Kresz Fruzsina főhadnagy
groupnswing

Group'N'Swing Zenekar karácsonyi koncert

A Group'N'Swing Zenekar karácsonyi koncertjén a felhőtlen jókedvé volt a főszerep!

Az immáron állandó tagként fellépő Molnár Enikő gyönyörű hangjával mindenkit lenyűgözött, Mujahid Zoltán sodró lendülete és profizmusa pedig vastapsra késztette a közönséget.

Köszönjük a zenekar többi tagjának is (név szerint: Almási Attila, Bakó István, Bille Gergő, Csík Tibor, Lőrincz Ádám, Gyalog Zoltán, Molnár Péter, Péntek Tibor „Sas”), hogy koncertjükkel még örömtelibbé varázsolták a karácsonyi készülődés időszakát!

mikulás 2023

Mikulásnap a Stefánián 2023

Csillogó gyerekszemek, öröm és kacagás jellemezte Mikulás napi rendezvényünket, ahol a teltházas Kalap Jakab koncert mellett a Görbetükör Színház előadása is óriási sikert aratott.

A Mikulás pedig a tőle megszokott kedvességgel várta - az ígéretükhöz híven - a következő évben 100%-ig jól viselkedő gyermekeket.

füred dixiland

Füred Dixiland Band koncert Gájer Bálinttal

Csodálatos pillanatok, fantasztikus hangulatú dalok, és péntek 13. a Stefánia Palota Honvéd Kulturális Központban.
Mindezekért a felelősséget nem Jason Voorhees, hanem a Füred Dixieland Band zenekar, Benedek Lili és Gájer Bálint vállalta!
Olyan közkedvelt slágerek csendültek fel tolmácsolásukban, mint a Hello Dolly, Mack The Knife, Alexanders Ragtime Band … de sorolhatnánk még a világhírű dalokat, amik elhangzottak ezen a lehengerlő estén!
Fotó: Szosták István
oszvald marika

"Az én történetem" - Talk Show Oszvald Marikával

Telt ház fogadta az Operettszínház fantasztikus szubrettjét, a Kossuth-díjas Oszvald Marikát 2023. október 11-én a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ színháztermében.

Az egész estés műsor részeként a művésznő mesélt életéről, pályájának alakulásáról, sikereiről és természetesen énekelt is. Az est során a nézők megismerhették Oszvald Marika vendégét is, a fiatal szubrettet, Szijártóné Pholy Boglárkát, aki tehetségével és előadásával szintén elkápráztatta a közönséget.

Fotó: Bertalan István

Stefánia IT okt

Stefánia Irodalmi Társulat - Kányádi Sándor

Október másodikán folytatódott az MH BHD és a Honvéd Kulturális Központ Stefánia Irodalmi Társulatának őszi, költészettel, irodalommal foglalkozó, nagy sikerű programsorozata. 

A művészek Tósoki Anikó ötletgazda, szerkesztő és rendező vezetésével elementáris erejű zenés irodalmi est keretében idézték meg Kányádi Sándor költészetének legjavát. Szívbe- zsigerbe markoló, ugyanakkor a lelket simogató sorokkal, hangulatos háttérvetítéssel és fényekkel mutatták be az életmű válogatott, kiemelkedő darabjait. 

A versek egy részét a társulat tagjai, Ács Enikő és Illés Norbert dolgozták át dalokká, új dimenziókat adva a költeményeknek. A termet megtöltő közönség így ismét katartikus élmény részese lehetett, hála a jó ízléssel kiválogatott szövegek értő tolmácsolásának. 

Az est során felléptek és közreműködtek: Tósoki Anikó, Ács Enikő, Rácz István őrnagy, Illés Norbert.

A háttérvetítést Majtényi Judit készítette.

kertbarát 2023

Terménykiállítás 2023

Száz ágra sütött a nap szerdai terménykiállításunkon, melynek köszönhetően a vártnál is hangulatosabban telt a rendezvény. 

Nem csak a bemutatott finomságok minőségén és a széleskörű kínálaton, hanem az asztalok berendezésein és a dekorációin is visszaköszönt a termelők lelkesedése és szeretetteljes gondoskodása.     

Kiállítóink egységesen egyetértettek abban, hogy a kertészkedés jót tesz testnek és léleknek, így mindenkit bátorítunk, hogy próbálja ki a kertészkedés áldásos, jótékony tevékenységét.

utazás tunézia

Utazás a föld körül - Tunézia

Újabb praktikus és hasznosítható információkkal gazdagodhatott az Utazás a föld körül című rendezvény-sorozatunk Tunéziáról szóló előadásán az utazni vágyó közönség. Így például megtudhatta a hallgatóság, hogy a tunéziai szállodáknál jobban oda kell figyelni a csillag besorolásokra, hogy a saját fizetőeszközüket nem lehet kihozni az országból, vagy hogy milyen csodás világörökséghez tartozó területei vannak az országnak, amiket a tengerpart mellett érdemes meglátogatni.

csendül csavard fel

Csendül a nóta - Csavard fel a szőnyeget!

Igazán erős, dinamikus műsorszámmal nyitotta „Csendül a nóta” rendezvény-sorozatunk az őszi évadát!

Jó érzés olyan örökzöld, élőben mégis ritkán hallható dalokra nosztalgiázni, mint a Mambo Italiano, a Tini dal, a Neonparádé vagy az Ébredj fel Rockandrollia.

Teltházas közönségünk olyan jól szórakozott, hogy a produkció végeztével sem akarta elengedni fellépőinket, amit háromszoros visszatapsolással tudattak velük. Lelkesedésük és kitartásuk azonban nem maradt viszonzatlan, hiszen mindhárom alkalommal egy-egy spontán előadott slágerrel hálálták meg a közönség szeretetét.

utazás balogh tündi

Utazás a Föld körül Plusz , avagy hogy is látjuk egy utazó szemszögéből!

Az Utazás a föld körül Plusz – avagy hogy is látjuk egy utazó szemszögéből! előadásunk keretében Balogh Tünde 2022 novemberi útjának élményeit és tapasztalatait osztotta meg, nem kevés humorral fűszerezve.
Fotók és mozgóképek sokaságával vizuálisan is átélhettük utazása élményeit. Betekintést kaptunk egy 7 ezer főt kiszolgáló (5 ezer fős személyzettel működő) luxus tengerjáró hajón zajló élet mindennapjaiba, kiemelve a folyamatosan váltakozó szórakozási lehetőségeket (tánc, zenés estek, nemzetközi konyhák, sportolási lehetőségek a bőséges fogyasztás kompenzálására, kikötés utáni speciális városlátogatások).
Összességében elmondható, hogy Tünde előadása nagy segítséget nyújtott a résztvevő vendégek számára következő útjuk megtervezéséhez.
kz szolnok

Katonazenekari Fesztivál Szolnok 2023 összefoglaló

Kérjük, tekintsék meg a nagy sikerrel záruló szolnoki Katonazenekari Fesztivált.

gyerektábor2023

MH BHD KRI gyermektáborok 2023

👧🧒Az MH BHD Kulturális és Rekreációs Igazgatóság három hetes tematikus nyári tábort bonyolított le 2023. június 26. - július 14. között. A táborozók hétfőtől péntekig 7-17 óráig tölthették el tartalmasan szabadidejüket a programokon.

Első héten táncoktatáson vettek részt, második héten izgalmas élményeket szerezhettek, harmadik héten a színészmesterségben próbálhatták ki magukat a 8-14 éves korosztályú jelentkezők.

💃A Tánctáborban 19 gyermek ismerkedhetett meg a néptánc és a színpadi tánc szépségeivel, Király Béla koreográfus és Balogh Edina néptáncoktató vezetésével. Az ötödik napon a szülők látványos ízelítőt kaptak a héten elsajátított koreográfiákból.

🚣Az Élménytábor 5 napjának programjain 29-en vettek részt, 5 felnőtt kísérővel. A program hétfőn az Aeropark meglátogatásával indult, kedden a tordasi Westernfaluban ismerhették meg a gyerekek a vadnyugati témakör köré szervezett játékokat, szerdán a pancsolásé volt a főszerep a Paskál strandon, csütörtökön az Orczy kalandparkban sportoltak a fiatalok, pénteken pedig két sárkányhajóban szállt vízre a csoport, így egy izgalmas csapatversennyel zárult a hét.

🎤A Színjátszó tábor Kovács Róbert vezetésével zajlott 22 táborozó részére. A hét folyamán a színészmesterség alapjaival ismerkedtek a gyerekek, melyeket az oktató változatos pedagógiai módszerekkel, intenzíven, játékos formában valósított meg. Az ötödik napon különféle előadásokkal mutatták be a fiatalok a héten tanultakat szüleiknek.

Az MH BHD KRI élménytáborának második napján közművelődési részlegünk munkatársai és a 29 táborozó gyerek Tordason a Westernfaluban szereztek örökre szóló élményeket. Ez a nap kiválóan alkalmas volt arra, hogy ha csak egy rövid időre is, de visszacsöppenjenek a vadnyugat világába és igazi westernhősöknek, cowboyoknak, revolverforgatóknak, aranyásóknak és szerencsevadászoknak képzelhessék magukat.
A nap folyamán a gyerekeknek többek között lehetőségük nyílt az íjászkodásra, aranymosásra, célba lövésre, két különböző tematikájú szabaduló szoba kipróbálására és rodeó bika meglovaglására is. Mindezek mellett extra program keretén belül egy előre, profi kaszkadőrökkel felvett filmben is szerepet kaptak a fiatalok, melyet visszanézve felejthetetlen emlék marad számukra ez a nap!

lövei camino

Utazás a Föld körül Plusz , avagy hogy is látjuk egy utazó szemszögéből!

A tegnapi napon egy újabb oldaláról is megmutatkozott „Utazás a Föld körül” című turisztikai előadás-sorozatunk. A rendhagyó előadáson Lővei Tamás beszámolóját hallgathattuk végig a Camino Del Nortén bejárt útjáról. A sokszor nevetésre késztető, érdekes részletek mellett sok hasznos információt is kaphattunk a hátizsákos, alacsony költségvetésű, de mégis feltöltő és tartalmas túráról.

Reméljük sok hallgatóban elindított ilyen típusú ambíciókat! Ha tettekre is váltanák ezeket a gondolatokat, szeretettel várjuk Önöket - a szabad helyek függvényében - saját szervezésű magyarországi Szent Jakab zarándokutunkra. Bővebb információ: https://bphkk.hu/camino-benedictus-katonai-zarandoklat-2023/

mrs budapest

Mrs. Budapest

Egy estére megelevenedett a pesti Broadway a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ színpadán!

Nagysikerű, teltházas koncertet adott Kamilka és a Pesti Sikk Big Band, akik nem csak egy jól összehangolt zenés produkciót, hanem látványos színpadi megjelenést és fiatalos energiákat is hoztak magukkal.

A két részből álló műsor között a Ticci Rockabilly Clothing szezonális divatbemutatóját láthattuk, mely a 40’-es és 50’-es évek vagány, de nőies ruháit vonultatta fel.

Ezúton is köszönjük fellépőinknek a régmúlt idéző estét!

loveshake

Loveshake - az élet összeráz

Szűnni nem akaró vastapssal zárult Rezes Judit és Szabó Győző frenetikus előadása, a Loveshake – az élet összeráz.

A lenyűgöző alakítások mellett a díszlet legalább annyira meghatározó eleme volt a produkciónak, mint a színészi játék. A kevesebb több elv alapján kialakított berendezést csupán pár darab kordonoszlop jelentette, melyek segítségével a szélsőséges érzelmi helyzeteket és a különböző helyszíneket is tökéletesen meg tudták formálni.

A külső-belső harcokat, vívódásokat, a motoron történő száguldást és a tüzes táncteret is lenyűgöző mód sikerült megeleveníteni csupán a kordonok használatával.

A Loveshake méltó zárása volt színházi idényünk első felének, melyet a nyári szünet után – az előző évadot folytatva - hasonlóan színvonalas repertoárral folytatjuk!
MAP Barabás 2

MAP - Barabás Mónika májusi előadása

A MAP rendezvénysorozat májusi előadásában Barabás Mónika pszichológus, művészet- és meseterapeuta tartott előadást “Miről árulkodnak a családrajzok?” címmel.

A téma interaktív előadás formájában került feldolgozásra a közönség aktív részvételével, így közösen fejtették meg, mire utalhatnak a rajzon megjelenő cselekvések, formai jegyek, színek és egyéb ábrázolási módok.
gondtalan cseke

Gondtalan órák - Cseke Katinka és Zsiga László

Cseke Katinka és Zsiga László ígéretükhöz hűen fergeteges hangulatot varázsoltak kabaréjukkal!
Fellépésükön sokat kommunikáltak a közönséggel, sőt, többeknek lehetősége volt személyesen is részt venni az interaktív műsorban.
A különböző rokoni kapcsolatokra kiélezett dialógusok, mint a sógor – anyós közti értekezés vagy a totyogós unokák teljesítményével versengő nagymamák hatalmas sikert arattak.
Ezúton is köszönjük nekik az együtt töltött gondtalan órát!
map fodor szilvia

MAP - Út a jólléthez az erősségeken keresztül

Dr. Fodor Szilvia a pozitív énkép megerősítéséről a témához hasonlóan kedélyes hangvételű előadást tartott. Megtudhattuk, hogy a titok nem az erősségek szüntelen ismételgetésében, tudatosításában rejlik, hanem a sikerélményekkel járó tényleges cselekedetekben. A boldogság egy olyan fontos tényező az ember életében, amelyről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, holott már az 1776-os Függetlenségi Nyilatkozatban is pontba foglalták, hogy az embernek joga van a boldogsághoz.
Fontos, hogy a mindennapokban és ne csak alkalmanként érjenek az öröm érzését kiváltó ingerek, legyen az bármilyen apróság.
Így akár egy virágcsokor összeállításával, egy pár perces sütkérezéssel vagy egy kedves gesztussal már tehetünk jóllétünkért.
biztpol orosz-ukrán

Biztonságpolitikai előadás Jójárt Krisztián előadásában

Legutóbbi biztonságpolitikai előadásunk nagy sikerrel zajlott, melyet Jójárt Krisztián, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem,  Stratégiai Védelmi Kutatóintézet munkatársa vezetett. Pontos, tartalmas, minden részletre kitérő beszámolót hallhattunk, mely objektív képet adott a közelmúlt és a jelenkor helyzetéről.

Következő alkalommal 2023. április 13-án 17 órai kezdettel „Horvátország biztonság- és védelempolitikája” címmel hallgathatjuk meg Dr. Harangozó Dániel beszámolóját, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

map barabás

MAP - Barabás Mónika előadása

Barabás Mónika interaktív, kerekasztal-beszélgetés jellegű előadásából útmutatót kaphattunk arról, hogyan őrizhetjük meg szuverenitásunk, érvényesíthetjük érdekeinket az arany középút elve szerint. 

Érdemes kipróbálni egy tanácsolt módszert: próbáljunk meg magunkkal szemben elhagyni a felszólító módot, helyette használjunk tényszerű közléseket. Ne erősítsük magunkban, hogy mit „kell” tennünk, próbáljunk helyette kijelentő módban fogalmazni. 

„Korán kell kelnem” helyett használjuk a korán kelek kifejezést, „sokat kell dolgoznom” helyett a sokat dolgozom – ezáltal erősítve magunkban függetlenségünket.

csendül abba

Super Troupers - ABBA show

👏Teltházat, friss energiát és vidámságot hozott magával hétfő délután a Budapesti Operettszínház előadóművészeiként megismerkedett formáció, a Super Tropuers!
👏Az Abba legnépszerűbb dalait előadó énekesek közvetlenségükkel gyorsan belopták magukat a publikum szívébe. Előszeretettel kommunikáltak közönségükkel hol rövid, csattanós diskurzusok, hol mélyebb, személyesebb mondanivalóval bíró felvezető monológok formájában.
👏Köszönjük Nekik és Vendégeinknek is, hogy ilyen sikeressé és emlékezetessé tették "Csendül a nóta" című rendezvényünket!
valentin nap

Valentin nap a Regiment étteremben

Kedd este átjárta a szerelem a Regiment étterem falait! Frissen randevúzó párokat és egész életüket együtt töltött szépkorúakat is üdvözölhettünk teltházas rendezvényünkön. Flamish Péter gitárművésznek köszönjük a szívet-lelket átjáró dallamokat, a konyhának a kiváló összeállítást, Vendégeinknek pedig a bizalmat, hogy ismét minket választottak. Kis videós ízelítőnket a vacsoráról itt tekinthetik meg.

Mikulásnap a Stefánián

Mikulásnap a Stefánián

Nagyon jó hangulatban telt Mikulás napi rendezvényünk, ahol a gyerekek minden korcsoportja képviseltette magát a karon ülő babáktól kezdve a nagy kamaszokig.👶👦
A MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár, 32. Nemzeti Honvéd Díszegység, Budapesti Helyőrség Zenekarának képviselete fantasztikus összeállítással alapozta meg a hangulatot.🎼🎺
A színházban Kalap Jakab és a Kalamajka a kastélyban című műsorok szórakoztatták a kicsiket, de hasonló sikereket ért el a közönséget elvarázsoló 2. helyezett világbajnok bűvész, Nagy Molnár Dávid is.🎉🤹
A különböző kézműves foglalkozásokon is szívesen alkottak a kicsik, valamint a saját készítésű portékákat kínáló kirakodóvásár is sokakat vonzott.🧸🍭
A legnagyobb örömöt azonban legtöbb gyerkőc számára a Mikulással való személyes találkozás és beszélgetés jelentette.🎅🤗
Workshop - adventi készülődés

Workshop - adventi készülődés

Nagy sikernek örvendett idei utolsó, advent tematikájú workshopunk. Köszönjük a nagy érdeklődést! Jövőre is várjuk Önöket kézműves foglalkozásinkra!

Herbélyné kiáll

Herbélyné kiállítás

2022. szeptember 7-én nyílt meg Herbélyné Eleonóra kiállítása, amit Szikszai Sándor akvarellista, kurátor, a Nemzetközi Akvarell Szövetség országvezetõje nyitott meg. Beszédében Szikszai Sándor méltatta Herbélyné - egykori tanítványa - munkásságát, mérnöki precizitású hozzáállását a festészethez.

A kiállítás szeptember 21-ig még megtekinthetõ a Caffé Galériában, a Honvéd Kulturális Központ nyitvatartásával megegyezõen. Várunk mindenkit szeretettel!
Fotó: Bertalan István

Kertbarát kiáll

Kertbarát kiállítás

Nagy sikernek örvendett szezonnyitó rendezvényünk, az idén 50 éves jubileumát ünneplõ Honvéd Kertbarát Tagozat által megrendezett "Termény- és termékbemutató kiállítás".

A kiállítás a Honvéd Kertbarát Tagozat mellett a Budapesti Kertbarátok Szövetsége, valamint Pest megyei szervezetek együttmûködésével jött létre.
Fotó: Bertalan István

Protokoll desszert verseny

Protokoll desszert verseny

A Magyar Cukrász Ipartestület, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és a Gróf Széchenyi Család Alapítvány idén egy különleges desszertpályázatot hirdetett. A döntõre a Stefánia Palotában került sor, amelyen az MH BHD KRI Kiemelt Vendéglátást Biztosító Alosztály munkatársai is részt vettek.

Lukács Péter cukrász és Balázs Gergõ séf rumos dió málnavariációkkal és akácmézes citrom sorbet-vel ízesített tányérdesszertjét különdíjjal jutalmazta a zsûri.

A rendezvényen mások mellett Zsiga Tamás, a Honvédelmi Minisztérium humánpolitikáért felelõs helyettes államtitkára mondott köszöntõbeszédet. Az eseményen részt vett Mudra József ezredes, az MH BHD dandárparancsnoka is, aki a Dandár által felajánlott díjat adta át.
Fotó: Bertalan István

Kapcsolat

1143 Budapest, Stefánia út 34-36.

Postacím: 1438 Budapest, Pf. 552

Porta tel.: 06 1 460-0796Porta HM-tel.: 26-424

Bemutatkozás

A Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ impozáns épületében elhelyezkedő Kulturális és Rekreációs Igazgatóság az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár szervezeti eleme. Alaprendeltetése szerint a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség katonai szervezeteinek protokolláris, szolgálati és szabadidős kulturális rendezvényeinek szervezését, lebonyolítását végzi. A honvédség személyi állománya és szervezetei részére a rekreációs pihenést, a katonai kiképzési, oktatási célú rendezvényeket koordinálja, valamint a regeneráló pihenést biztosítja Erdőbénye, Buják és Mályi KORK-okban. .

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.