section-b995531

A közművelődési részleg fő feladatai közé tartozik egész évben színvonalas programok szervezése és lebonyolítása a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központ épületeiben. A részlegen dolgozók első sorban a katonák, a honvédségi alkalmazottak és családjaik valamint a civil közönség számára szerveznek kulturális programokat, felnőtt – és gyermekszínházi előadásokat, komoly- és könnyűzenei koncerteket, zenés táncesteket, vacsoraesteket, gálákat, irodalmi pódiumelőadásokat, nyári táborokat, rendhagyó történelmi órákat. A rendszeres havi programjaik közül kiemelt szerepet kapnak a katonai előadássorozatok és a honvédségi fúvószenekari koncertek is. Állandó jelleggel biztosítanak kulturális kikapcsolódási lehetőséget a nyugdíjas közönség számára is.

Programinformáció - Közművelődési részleg
Misák Viktória közművelődési részlegvezető
HM tel.: 30-308
Tel.: 06 1 433-9012
E-mail: misak.viktoria@mil.hu

Kapcsolat

1143 Budapest, Stefánia út 34-36.

Postacím: 1438 Budapest, Pf. 552

Porta tel.: 06 1 460-0796Porta HM-tel.: 26-424

Bemutatkozás

A Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ impozáns épületében elhelyezkedő Kulturális és Rekreációs Igazgatóság az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár szervezeti eleme. Alaprendeltetése szerint a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség katonai szervezeteinek protokolláris, szolgálati és szabadidős kulturális rendezvényeinek szervezését, lebonyolítását végzi. A honvédség személyi állománya és szervezetei részére a rekreációs pihenést, a katonai kiképzési, oktatási célú rendezvényeket koordinálja, valamint a regeneráló pihenést biztosítja Erdőbénye, Buják és Mályi KORK-okban. .

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.